Αγίου Δημητρίου 5, 570 08 Διαβατά

Ανοιχτά Δευτέρα-Σαββατο 9:00-20:00

Τηλεφωνικές

παραγγελίες

09:00-15:00

2310785170

info@starnuts.gr

Συχνές Ερωτήσεις | Frequently Asked Questions

Διαβάστε τις συχνότερες ερωτήσεις που κάνουν οι πελάτες μας.
Please read our FAQ before sending us a message.

Ποιές είναι οι χρεώσεις αποστολής για παραγγελίες απο το ηλεκτρονικό μας κατάστημα; | What are the delivery charges for orders from the Online Shop?

Για αγορές απο 30€ και πάνω για όλη την ΕΛΛΑΔΑ τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ! | Για παραγγελίες κάτω των 30€ η χρέωση είναι 5,5€ για δέματα μέχρι 5 κιλά.

ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής για τις παραγγελίες στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ; | Which payment methods are accepted in the Online Shop?

Οι τρόποι πληρωμής είναι η πληρωμή στον τραπεζικό μας λογαριασμό – με αντικαταβολή – σε λίγο καιρώ θα υπάρχει και δυνατότητα με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα και PayPal.

Σε πόσες ημέρες γίνεται η παράδοση των προϊόντων; | How long will delivery take?

Για την παράδοση στον Ελλαδικό χώρο και στην Κύπρο ο χρόνος παράδοσης είναι 2-4 ημέρες ανάλογα το απόθεμα και την προσβασιμότητα της περιοχής, χωρίς να υπολογίζονται τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες.

Πόσο ασφαλές είναι να να αγοράζω απο το ηλεκτρονικό κατάστημα; Είναι τα στοιχεία μου ασφαλή; | How secure is shopping in the Online Shop? Is my data protected?

Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι απόλυτα ασφαλή, δεν θα γίνει χρήση τους για άλλο σκοπό, ούτε θα δημοσιευθούν ποτέ. Αν επιθυμείτε μας ενημερώνεται για την διαγραφή τους απο την βάση δεδομένων μας μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής .

Τι ακριβώς θα συμβεί μετά την παραγγελία;| What exactly happens after ordering?

Μετά την παραγγελία σας, ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για επιβεβαίωση της παραγγελίας και αφού επιβεβαιωθεί ξεκινάει η ολοκλήρωση της παραγγελίας και θα σας αποσταλούν τα πλήρη στοιχεία της παραγγελίας (παρακολούθηση πορείας δέματος στην μεταφορική) καθώς και η ακριβής χρέωση .

Θα παραλάβω δελτίο παραγγελίας ή απόδειξη ή τιμολόγιο για την παραγγελία μου; | Do I receive an invoice for my order?

Η συναλλαγή περιέχει χρεώσεις ΦΠΑ και φόρου και θα παραλάβετε με την παράδοση την απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο για κάθε νόμιμη χρήση.

Επικοινωνία