ΜΕ 20€ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ 30€ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ|ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΙΜΩΝ Απόρριψη

Mr Rizos | Η Τέχνη στο καραμέλωμα

Η StarNuts.gr είναι το μόνο κατάστημα λιανικής που διαθέτει όλη την γκάμα Καραμελωμένων ξηρών καρπών αλλά και όλα τα Σοκολατάκια της εταιρίας Mr Rizos. Η μοναδική ποιότητα των προϊόντων Mr Rizos τα κάνει πρώτα στις προτιμήσεις των πελατών μας σε Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως. Ποια είναι όμως η εταιρία Mr Rizos;

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ιστορία μας αρχίζει πολλά χρόνια πριν, από το 1976 όταν ο παππούς μας με πολύ μεράκι παρασκεύαζε ποιοτικούς καραμελωμένους ξηρούς καρπούς, αναπτύσσοντας, με την πάροδο του χρόνου, μια αξιόλογη οικογενειάκη επιχείρηση.

Αυτήν την παράδοση συνεχίζει η ΡΙΖΟΣ ΝΑΤΣ Α.Ε. εδώ και 25 χρόνια παρασκευάζοντας καραμελωμένους ξηρούς καρπούς, με εκείνες τις πεντανόστιμες και μοναδικές συνταγές του παππού μας, προσθέτοντας μεγαλύτερη ποικιλία στην παραγωγή μας.

Πρωτοπορήσαμε επίσης, στην παραγωγή των καραμελωμένων ξηρών καρπών με επικάλυψη σουσάμι. Με την τοποθέτηση σύγχρονων μηχανημάτων στις εγκαταστάσεις μας, κρατήσαμε στα υψηλότερα επίπεδα την ποίοτητα και την ποικιλία παραμένοντας πιστοί στην παράδοση.

Η ΡΙΖΟΣ ΝΑΤΣ Α.Ε. είναι η πρώτη και μοναδική επιχείρηση που εξειδικεύεται στους καραμελωμένους ξηρούς καρπούς, με μοναδικό σκοπό να προσφέρει γευστικά και πρωτοποριακά προϊόντα.

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

Από το 2006 η εταιρεία μας διαθέτει τις δικές της εγκαταστάσεις 10.000 m2, εκ των οποίων 2.500μ2, είναι οι εγκαταστάσεις παραγωγής.

 

ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΜΑΣ

Ο προηγμένος εξοπλισμός του εργοστασίου μας, διαθέτει πιστοποιητικά σύμγωνα με διεθνή πρότυπα:  ISO-HACCP, BRC, IFS.

 

ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΓΟΥΜΕ

Τα τελευταία δέκα χρόνια έχουμε εξάγει τα προϊντα μας σε Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Βρυξέλλες, Ελβετία, Γερμανία, Αυστραλία, Καναδά, Ντουμπάι,Αυστρία, Αφρική, Τυνησία, Αίγυπτο, Αμερική, Αγγλία, Κορέα, Ιαπωνία και την Κίνα.

http://mrrizos.gr/

Χρίστος Χ.
Web Administrator

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.