ΜΕ 20€ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ 30€ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ|ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΙΜΩΝ Απόρριψη

Όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε την συγκυρία του COVID-19

ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ

Αγαπητοί μας πελάτες, μια ξαφνική πανδημία άλλαξε τον τρόπο συμπεριφοράς μας ως μονάδες αλλά και ως επιχειρήσεις, στην πατρίδα μας αλλά και παγκοσμίως.

Ο Κορωναϊός covid 19 με ορθή αντιμετώπιση θα καταπολεμηθεί άμεσα!

Δεν χρειάζεται να αλλάξουμε τις προτιμήσεις μας αλλά μόνο τις συνήθειες μας για λίγο καιρό, μέχρι την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του.

Προς το παρών η εταιρία StarNuts.gr | Ξηροκάρπι | ΜΕΛΩΜΕΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με τα μέτρα της κυβέρνησης ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ως κατάστημα ΤΡΟΦΙΜΩΝ!

Μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.StarNuts.gr >>ΕΔΩ στην ηλεκτρονική αλληλογραφία info@starnuts.gr και επίσης στο τηλέφωνο 2310.785.170

Τα οφέλη από την κατανάλωση σε καθημερινή βάση Ξηρών Καρπών είναι δεδομένα και υπάρχουν έγκυρες ιατρικές μελέτες που εξηγούν με λεπτομέρειες γιατί πρέπει να τρώμε Ξηρούς Καρπούς ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!

Τα αμύγδαλα είναι απο τις καλύτερες αλκαλικές τροφές που ενδυναμώνουν τον οργανισμό μας.
Υπάρχουν σε δυο βασικές κατηγορίες που παράγονται στην Ελλάδα

Αμύγδαλο Ελληνικό (ποικιλία Φυρανιά >>ΕΔΩ)

Αμύγδαλο Ελληνικό (ποικιλία Τέξας >>ΕΔΩ)

Μια μεγάλη ποικιλία αποξηραμένων φρούτων >>ΕΔΩ  επίσης αποτελεί ένα πολύ καλό συμπλήρωμα για την καθημερινή σας διατροφή.

Ο Κορωναϊός covid 19 με ορθή αντιμετώπιση θα καταπολεμηθεί σύντομα.

Έως τότε θα μπορούμε να σας αποστείλουμε τα προϊόντα μας στην πόρτα σας, με ανέπαφη παράδοση ΔΩΡΕΑΝ στην Θεσσαλονίκη απο 20€ και Σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα απο 30€.

ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΙΑΒΑΤΩΝ – ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΔΩΡEΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΠΟ 5€

Για κάθε διευκρίνηση σχετικά με τους τρόπους παράδοσης και πληρωμής, είμαστε στην διάθεση σας.
Με την βοήθεια του Θεού αλλά και την υπευθυνότητα όλων μας θα αντιμετωπιστεί και αυτή η δύσκολη στιγμή.

Χρίστος Χ.
webadmin

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.