ΜΕ 20€ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ 30€ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ|ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΙΜΩΝ Απόρριψη

Νέα σεζόν με πολλές παραγγελίες

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας για μια ακόμα σεζόν.

Άρχισαν να προβάλλονται τα σοκολατάκια και τα καραμελωμένα μας (ΜΕΛΩΜΕΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) . Προσπαθούμε να είμαστε έχουμε άμεση ανταπόκριση στις παραγγελίες που λαμβάνουμε στο διαδικτυακό μας κατάστημα (e-shop) Οι παράγοντες που είναι καθοριστικοί για την εκτέλεση μιας παραγγελίας είναι διάφοροι και θα αναφερθώ επιγραμματικά.

Διαθεσιμότητα προϊόντων. Τα προϊόντα μας αν και έχουν διάρκεια ζωής πολλούς μήνες, δεν κρατάμε ΣΤΟΚ για εκτέλεση παραγγελιών. Όταν λάβουμε μια νεα παραγγελία, συσκευάζουμε προϊόντα απο την παραγωγή της ημέρας..

Μαζικές παραγγελίες. Υπάρχουν κάποιες ημέρες που πραγματικά σαν να υπάρχει κάποιου είδους συνεννόηση, οι παραγγελίες έρχονται όλες μαζί ταυτόχρονα και θα πρέπει κάθε μια από αυτές να περάσει βήμα προς βήμα, κάθε στάδιο του ποιοτικού ελέγχου διαλογής προϊόντων, συσκευασίας και αποστολής που οι προδιαγραφές της επιχείρησης μας ορίζουν.

Υπηρεσίες ταχυμεταφοράς. Πολλές φορές οι εταιρίες ταχυμεταφοράς δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν είτε τον όγκο μεταφορών που τους αναλογεί, είτε δυσκολεύονται λόγω μέτρων COVID-19 με αποτέλεσμα να δυσκολεύουν την σωστή και έγκαιρη παράδοση των εμπορευμάτων που απο την επιχείρηση μας φεύγουν εγκαίρως και κολλάνε σε κάποιο κέντρο διαλογής των couriers.
Σε κάθε περίπτωση, τα τρόφιμα τα οποία παράγουμε, ΔΕΝ διατρέχουν κίνδυνο αλλοίωσης, όσο η συσκευασία τους είναι κλειστή όπως όταν έφυγαν από την επιχείρηση μας.

Με κάθε τρόπο προσπαθούμε να είμαστε κοντά σας, οι τρόποι επικοινωνίας πολλοί και η ανταπόκριση μας άμεση για να επιλύσουμε κάθε πρόβλημα που θα προκύψει.

Σας ευχαριστούμε και για την προτίμηση και για την κατανόηση.

Χρήστος Χ.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.