ΜΕ 20€ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ 30€ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ|ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΙΜΩΝ Απόρριψη

Καλώς ήλθατε στην Σελίδα μας

– gr.depositphotos.com
Τις δεκαετίες που γνωριζόμαστε με όλους εσάς, προσπαθούμε να δώσουμε την καλύτερη ποιότητα στα προϊόντα μας και να βρίσκεται είτε σε καταστήματα πανελλαδικά, είτε σε εκθέσεις, είτε τώρα στο διαδικτυακό μας κατάστημα τους καραμελωμένους ξηρούς καρπούς (ΜΕΛΩΜΕΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) και τα σοκολατάκια μας στην ίδια πάντα ποιότητα χωρίς καμία διαφορά.

Τα προϊόντα μας φτιάχνονται με τις καλύτερες πρώτες ύλες και τα αγνότερα υλικά, αφού πρώτα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα να είναι ΟΛΕΣ οι πρώτες ύλες Ελληνικές αλλά και να εισάγουμε ό,τι καλύτερο υπάρχει στην διεθνή αγορά.

Το κριτήριο για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας δεν μπορεί να είναι το κόστος και η τιμή, σε αυτό δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε την βιομηχανική παραγωγή των αλυσίδων σούπερ μάρκετ. Μπορούμε όμως να εξασφαλίζουμε όλα τα πιστοποιητικά ποιότητας τροφίμων που μας δίνουν την δυνατότητα να εξάγουμε σε όλον τον κόσμο ό,τι πιο ποιοτικό μπορούμε. Φυσικά το κυριότερο κριτήριο, να δίνουμε τα προϊόντα που παράγουμε στους πρώτους δοκιμαστές μας με ασφάλεια, στα παιδιά μας!

Ρίζου Π.

.:ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ:.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.